Kézdiszárazpatak

honlapja

  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése


A mi Ferink nemzeti hős?

Email Nyomtat


A mi Ferink - nemzeti Hős?Igaz, nehéz éveinkbe került, de Neked sikerült megvalósítanod, amit mi botor magyarok évtizedekig nem tudtunk elérni. Megsemmisítetted az MSZP-t, a nemzetrontó rablóbandát, - kemény magyar gyerek vagy te, Fecó.

Én már-már azt hittem Rólad, hogy egy elvetemült gazember vagy, de most már tudom, hogy a nemzeti oldal legnagyobbjai között kell, hogy számon tartsunk.

Hiszen feláldoztad magad, a jó hírnevedet és szavahihetőségedet annak érdekében, hogy a nemzet végre észbe kapjon, és 20 év után, remélhetőleg VÉGLEG elzavarja az általad is gyűlölt, gazemberek vezette hazaáruló Pártot, amely ellen te dolgoztál a leghatékonyabban az utóbbi években.

Igen, igen Feri, neked sikerült és a Nemzet HÁLÁS azért, amit tettél!
Te tudtad, hogy az előző választási kampányban, 2006-ban szembe kell hazudnod Orbán Viktort ahhoz, hogy az MSZP hatalmon maradhasson, és Te véghez vidd  ezt az MSZP-t megsemmisítő négy esztendőt.

Te olyan beszédet mondtál el, hoztál nyilvánosságra, ami önmagában is elég lehetett volna a Párt bukásához, de Te még bölcsen lövettél is az emberekre, hogy alaposabb és mélyebb gyűlölet vegye körül ezt a tolvajbandát. Feláldoztad magad Feri, - de szent ügyet szolgáltál.

Remekül ingerelted az MSZP ellen az embereket, amikor azt mondtad, hogy el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni. Jó voltál Feri!

Azt is jókor sütötted el, hogy az anyádnak is spórolnia kell a gázzal... Nos, akkor is megundorodtak a pártodtól jópáran. De az is kiváló volt, amikor azt akartad elérni, hogy a keresztények kevesebbet imádkozzanak az MSZP-dért, ezért kioktattad a pápát is,  miután a nejedet alig akarták beengedni a Vatikánba. Pedig nem is ő, hanem állítólag az apja volt benne a pápa elleni merényletben. Jól csináltad Feri! Még a papokból is sikerült kipréselned az utálat magvacskáit, - veszélybe sodortatva velük a Bűnbocsánat elvét.

Annyira jó voltál Feri, hogy nem csak a nemzetnyomorító MSZP-t sikerült kirúgatnod a hatalomból, hanem a mi Kalaposibolykánkat és desszertként az SZDSZ-t is. Persze az utóbbinál besegített "a Kókajani", aki hozzád hasonlóan remekül "Tette a Dolgát" a nemzet érdekében. Nem hiába
volt ferences diák, anno. Igaz, a tablóképén mindíg romlott parizelszeletek díszelegnek,  mert a diákok félreismerik Janit, - etetik, a takarítónők bosszúságára. Pedig, ha ő nincs, akkor az SZDSZ ma is egyben lenne és tovább rontja a levegőt Magyarországon.

Ugye Feri, a Janit is a nemzeti lelkiismeret vezette, mint Téged, - vagy ő fizetést kapott tőletek a szadesz szétveréséért? Persze erre a kérdésre nem kell válaszolnod.

Azt is nagyon HIHETŐEN adtad elő, hogy a kettős állampolgárság a magyarországiaknak csak hátrányt jelent, hiszen sokan utálták meg az MSZP-t ezért, nem csak itthon, hanem az egész Kárpát-medencében.

Feri, Te zseniális vagy, komolyan mondom! Példát vettél, emlegettél a 48-as és 56-os "reform"-forradalom hőseitől, (akiket LEMINŐSÍTETTÉL
magadfajta reformerekre).  Akik sajnos elbuktak, és véres megtorlás következett. De Te milyen sikerrel  reformálgattál!  Kevés vérrel, fél kézzel intézted el a vén bolsikat, Horn Gyulától Kapolyiig.

Ma már azért sem neheztelek Rád Feri, hogy alaposan megszívattad az idős embereket, az egyetemistákat, a kismamákat, a nagycsaládosokat, az egyházakat és mindenkit, akit értél, mert tudom, hogy ezt is azért tetted, hogy elnémítsd a vörös ördögöket, hogy kitessékeld az ORSZÁGHÁZ falai közül a rákosista-kádárista, milliomosra dagadt lopós bolsi oligarchákat. Mert Te, becsületes ember vagy Feri! Most a választások után már világos, hogy  Te a Fidesz embere voltál, - az mszp belső bomlasztója.

Tudod, mi tetszett még? Az, hogy úgy engedted elmélyülni ezeket a gazembereket a lopásban és a csalásban, hogy minden tettük visszavetül az MSZP-re és az SZDSZ-re!  Remek húzás volt ez is Feri! Félreismertünk, amikor szidtunk. Hiszen Te, Megcsináltad!

„Elkúrtad” az MSZP-t, „nem kicsit, NAGYON!", - hogy mint etalont, a nemzetért küzdő zsenit, Téged idézzelek.

Valami sejtésem volt már négy éve is, amikor megalakítottad a második kormányodat. Akkor azt írtam, hogy, azok fogják Gyurcsányi segédletével megbuktatni az MSZP-t, akik rájuk szavaztak.

Igen! Feri, ráéreztem a nemes Céljaidra már négy éve. Te teljesítetted azt, amit a Haza elvárt! A nemzeti oldal a Te Neved áldani fogja majd Ferkó, - ha tisztán látják majd mindazt, amit Tettél. Hiszen Te képes voltál még hazudozni is, hogy megmentsd Magyarországot. Pedig a hazudozás  tudom, hogy
Neked rettentően nehezedre eshetett. Mert Te egy becsületes MSZP-ellenes magyar gyerek vagy, akinek az Erkölcse szerint, az ember nem hazudozhat! Te azonban ezt az áldozatot is meghoztad a nemzetért!

Kedves Feri!

További, hasonló sikerekben gazdag életet kívánok neked és családodnak is. A bérmálkozást NE hagyd abba, s ha időd engedi, menj sokszor bérmálkozni, mert az jót tesz mindenkor. Egyszer  majd kipróbálhatnád  a konfirmálást is. Bár szerintem az utolsó kenet a legjobb, az már az örök életbe vezet. Azt vedd fel, bár azt csak egyszer szokás, de nem szólok bele, hiszen Te ezt is jobban tudhatod bárkinél!


(Eredeti szerző: Stoffán György - Európai idő – Sepsiszentgyörgy )